Condiție produs

Citiți cu atenție înainte de a plasa o comandă!

Terminația codului de produs (de ex. “_S/P”) indică condiția produsului.

Produsele pot fi într-una din următoarele condiții:

F/S (Factory Sealed): Produs nou, nefolosit, nedeschis și fără urme de uzură, în ambalajul original sigilat din fabrică, cu excepția cazului în care se specifică altfel în descrierea produsului. Ambalajul original de protecție, dacă există, este intact. Produsele “New Sealed” includ toate piesele originale, accesoriile, manualele și caracteristicile suplimentare (dacă este cazul).

Bulk: Produs nou, nefolosit, cu sau fără ambalajul original. Produsele noi “Bulk” ar putea proveni dintr-un alt echipament care a fost dezmembrat pentru piese și poate fi ambalat și vândut în vrac (mai multe unități dintr-o cutie). Componente sau accesorii suplimentare pot fi sau nu incluse.

NOB (New Open Box): Produsele noi “Open Box” sunt de obicei returnate de clienți sau comenzi anulate. Sigiliul fabricantului a fost rupt pentru un anumit motiv, iar ambalajele pot avea uneori semne de uzură, dar produsul în sine este un produs nou, nefolosit, în stare perfectă estetic și funcțional. Toate piesele și accesoriile originale sunt incluse (dacă este cazul).

S/P (Service Part): Produse comandate pe canal de service. Sunt ambalate in cutii etichetate si sunt sigilate in pungi antistatice in interior. Contin de obicei manual de service, si pot fi noi sau reconditionate de catre producator sau centre mari de service.

REF (Refurbished): Un produs folosit și care a aparținut altcuiva, care a fost complet refăcut de către tehnicieni pentru a vă asigura că totul funcționează perfect. Echipamentele “Refurbished” pot avea pete minore sau zgârieturi cosmetice și vin în cutii simple, non-retail, cu toate elementele plasate în materiale ESD. Componentele non-elementare pot fi sau nu incluse.

Spare: Se referă la componente noi și recondiționate IBM și Lenovo de întreținere, precum unități de disc, componente de bandă, cabluri, surse de alimentare, întrerupătoare și tot ceea ce este între ele. Piesele de schimb IBM și Lenovo vin în ambalaje originale cu amănuntul – sau cu diferențe în ceea ce privește designul ambalajelor. Toate accesoriile originale (dacă este cazul) sunt incluse.

Renew: Produs HP nou, remanufacturat, care este supus controlului propriu al calității de către HP. Produsele HP “Renew” sunt, de obicei, surplusuri din fabrică sau demo-uri returnate care sunt supuse unui proces amplu de remanufacturare și testare HP, asigurându-se că acestea sunt complet restaurate pentru a îndeplini standardele certificate HP. Aceste articole vin în ambalaje originale cu toate accesoriile incluse.

EXCESS: Cisco Excess sunt echipamente Cisco care au fost în producție cel puțin 2 ani. În mod normal, aceste produse vor proveni din comenzi anulate, supra-producție, rotații în stocuri, contracte de leasing expirate și modele demo. Este posibil ca ambalajele să fi fost deschise de Cisco pentru a verifica compatibilitatea cablurilor sau altor accesorii pentru țarile in care se expediaza. Toate produsele sunt pe deplin funcționale și pot include imperfecțiuni cosmetice minore.

Pentru orice fel de neclarități, contactează-ne. Răspundem cu plăcere.